• Van 8 tot 17 uur bereikbaar. Tel: 06 – 11 00 15 64 / 06 – 53 64 17 60

Werkgebieden Werktuigbouw

Binnen het vakgebied Werktuigbouw valt alles wat te maken heeft met Machine- en apparatenbouw en Constructie.

De technologische ontwikkelingen gaan supersnel, en dat maakt deze bedrijfstak extra spannend en interessant. Het gaat dus al lang niet meer alleen om werk waar je vuile handen van krijgt, maar juist ook om werk waar je, meestal samen met collega’s, nieuwe hoogwaardige producten ontwerpt, vervaardigt en installeert.

De functies in de Werktuigbouw die wij bemiddelen zijn o.a.:

-Verspaners (Draaiers & Frezers, Conventioneel als CNC)
-Lassers (Mig/Mag, Tig & Bmbe)
-Samenstellers/ Lassers staalbouw
-Constructiebankwerker/ lasser machinebouw
-Onderhoudsmonteur machines & Fabriekinstallaties
-Apparatenbouwers
-Plaatwerkers (kanten, ponsen, zetten, lassen)
-Instrumentatiefitter
-Flensmonteur
-Fitters


Meer informatie over werktuigbouw

Verspaners

Als verspaner bij DeGraaf Technisch Personeel kun je te werk worden gesteld bij specialistische bedrijven op het gebied van de verspaning. Denk hierbij aan bedrijven waar werkzaamheden plaatsvinden als het cnc draaien van grote series onderdelen voor de auto-industrie. Het cnc draaien/ frezen van kleine tot middelgrote series onderdelen voor de pompenindustrie. Maar ook het cnc draaien en frezen van complexe delen en matrijzen voor de machinebouw en vliegtuigindustrie. Denk hierbij aan mallen en matrijzen voor o.a. Airbus, Boeing maar ook voor de JSF. Dit gebeurt veelal met
5-assige freesbewerkingscentra’s (Cad/ Cam). Combinaties tussen cnc en numeriek draai en freeswerk zijn ook mogelijk.

Lassers

Lassen is een breed vakgebied, zo ook bij DeGraaf Technisch Personeel. Wij bemiddelen lassers in de staalbouw, machinebouw en apparatenbouw. Lassers voor leidingwerk, denk hierbij aan gaspijpleidingen, leidingwerk voor de voedings en levensmiddelen industrie alsmede de chemische- en pertrochemische industrie.

Samenstellers/ lassers

Als samensteller/ lasser word je via DeGraaf Technisch Personeel tewerk gesteld bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in de staalbouw (hallenbouw). Het zelfstandig vanaf tekening samenstellen van veelal complexe constructies en deze vervolgens aflassen.

Constructiebankwerker/ lasser

Constructiebankwerker/ lasser zijn bij DeGraaf Technisch Personeel is een veelzijdig beroep met veel afwisseling. Je kunt als hulp constructiebankwerker/ lasser, maar ook als zelfstandig constructiebankwerker/ lasser te werk worden gesteld bij dezelfde bedrijven. Dit zijn veelal gerenommeerde machinebouwers die specialist zijn in hun vakgebied. Denk aan machinebouwers van boor en zaagstraten voor de staalverwerkende industrie, fabrikanten van palletisers, maar ook machinebouwers die zich bezig houden met de bagger- en betonindustrie. Als hulp of zelfstandig constructiebankwerker/ lasser word inzet en vakkennis gevraagd. Dus o.a. zelfstandig kunnen werken vanaf tekening is belangrijk. Bij DeGraaf Technisch Personeel zijn er doorgroei en opleidingsmogelijkheden volop.

Onderhoudmonteurs Machines & Fabriekinstallaties

De onderhouds en service monteurs van DeGraaf Technisch Personeel werken bij diverse bedrijven. Dit kunnen productiebedrijven zijn van tabak en voedsel, maar ook in de technische sector zoals machinebouw en technische productie. Periodiek onderhoud, maar ook het oplossen van storingen behoren tot het takenpakket. Ook hier geldt weer dat er mogelijkheden zijn voor hulp en zelfstandige monteurs. Doorgoei en opleidingsmogelijkheden zijn er volop via DeGraaf Technisch Personeel.

Apparatenbouwers/ plaatwerkers

Als apparatenbouwer en plaatwerker bij DeGraaf Technisch Personeel werk je veelal met roestvaststaal en aluminium. De producten die je produceerd worden veelal gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Denk hierbij aan bakkerij machines, warmtewisselaars voor vla en pap als ook slachtinstallaties voor de vleesindustrie. Je werkt zelfstandig vanaf tekening en met diverse machines zoals een kantbank, zetbank en knipbank. Ponsen, boren en lassen (Tig RVS & Aluminium) komen uiteraard ook veelvuldig voor.

Technische professionals

Bij ons werken veel enthousiaste, goed opgeleide technische professionals

breed scala aan klanten

DGTP heeft een breed scala aan klanten die op zoek zijn naar gekwalificeerd technisch personeel.

Opleiden

Bij DGTP besteden wij veel aandacht aan het opleiden van alle medewerkers.

Leukste uitzendbureau

Werken voor DGTP betekent werken voor het leukste technische uitzendbureau van Nederland.

kent de branche

DGTP kent de technische de arbeidsmarkt als geen ander,

juiste partner

Indien een bedrijf op zoek is naar tijdelijk personeel dan is DGTP voor hen dé partner.

Wat er over DGTP geschreven wordt...