• Van 8 tot 17 uur bereikbaar. Tel: 06 – 11 00 15 64 / 06 – 53 64 17 60

DGTP International

DGTP International zendt buitenlands technisch personeel uit in diverse vakgebieden in Nederland. Binnen verschillende specialisaties zijn onze mensen breed inzetbaar. Omdat wij die ruime ervaring hebben, is ons klantennetwerk zeer uitgebreid.

Dit betekent voor de buitenlandse medewerkers dat wij veel verschillende projecten kunnen bieden bij aansprekende bedrijven. Wij voorzien onze opdrachtgevers voortdurend van zeer kundige monteurs in de vakgebieden Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W), Automotive, (Petrochemische) Industrie, Civiel, Infra, Scheepsbouw en Telecommunicatie.

De afgelopen jaren zijn veel buitenlandse medewerkers naar Nederland gereisd om hier te werken. DGTP International heeft al jarenlang ervaring in het bemiddelen van technisch buitenlands personeel en geeft de medewerker de zekerheid dat alles goed geregeld wordt. Zo krijgt deze een Nederlands uitzendcontract (geschreven in de eigen taal), waarin alle belangrijke afspraken vastgelegd zoals rechten, plichten, duur, loon en reserveringen. De medewerker wordt, net als Nederlandse uitzendkrachten, verloond volgens de ABU CAO Uitzendkrachten en betaald alle sociale en fiscale lasten die wettelijk zijn vastgelegd. Alle afspraken worden netjes vastgelegd, er wordt wekelijks uitbetaald en daarvan ontvangt de uitzendkracht een loonstrook. Daarnaast regelt DGTP International huisvesting zo dicht mogelijk bij de werkplek.

DGTP houdt altijd een persoonlijk gesprek, om een goed zicht te krijgen op specifieke wensen en behoeften van kandidaten. Nadat de sollicitatieprocedure is doorlopen, start het werk op uiteenlopende projecten.

Technische professionals

Bij ons werken veel enthousiaste, goed opgeleide technische professionals

breed scala aan klanten

DGTP heeft een breed scala aan klanten die op zoek zijn naar gekwalificeerd technisch personeel.

Opleiden

Bij DGTP besteden wij veel aandacht aan het opleiden van alle medewerkers.

Leukste uitzendbureau

Werken voor DGTP betekent werken voor het leukste technische uitzendbureau van Nederland.

kent de branche

DGTP kent de technische de arbeidsmarkt als geen ander,

juiste partner

Indien een bedrijf op zoek is naar tijdelijk personeel dan is DGTP voor hen dé partner.

Wat er over DGTP geschreven wordt...